Zboruri ieftine din Viena către Geneva

1 adult
De unde?
În?
Sâ 9/12
Sâ 16/12

Informații despre zborurile din Viena către Geneva

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Viena către Geneva

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Viena către Geneva. Nu există rute de zbor populare din Viena către Geneva.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Viena către Geneva

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Geneva?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Viena către Geneva este februarie. Cea mai scumpă este martie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Viena - Geneva?

Cu 50 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Viena către Geneva este cu aproximativ 50 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Viena în Geneva?

Începând cu decembrie 2023, vor opera 3 zboruri pe zi din Viena către Geneva. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 19:00, cu 66% din zborurile zilnice decolând seara.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Viena către Geneva?

Începând cu decembrie 2023, 25 zboruri decolează din Viena și aterizează în Geneva în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 20% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Viena Vienna Intl și Geneva Geneve-Cointrin cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Viena Vienna Intl și Geneva Geneve-Cointrin este 802,8 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Viena Vienna Intl - Aeroportul Geneva Geneve-Cointrin?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Viena Vienna Intl - Aeroportul Geneva Geneve-Cointrin sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Viena Vienna Intl - Aeroportul Geneva Geneve-Cointrin?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Viena Vienna Intl - Aeroportul Geneva Geneve-Cointrin.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Geneva Geneve-Cointrin?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Geneva Geneve-Cointrin pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Geneva Geneve-Cointrin. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Viena în Geneva?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Viena în Geneva. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Viena în Geneva cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Viena - Geneva care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Viena în Geneva?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din Viena în Geneva, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Viena în Geneva. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Viena în Geneva sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Geneva

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.