Zboruri ieftine din Salonic către Atena

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 28/9
Jo 5/10

Informații despre zborurile din Salonic către Atena

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Salonic către Atena

Cel mai scurt timp de zbor

0h 50m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Salonic către Atena durează 0h 50m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Salonic către Atena.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Salonic către Atena

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Atena?

Noiembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Salonic către Atena este noiembrie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Salonic - Atena?

Cu 53 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Salonic către Atena este cu aproximativ 53 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Salonic în Atena?

Din septembrie 2023, 24 zboruri vor pleca din Salonic către Atena în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 20:00, cu 31% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Salonic către Atena?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 173 zboruri pe săptămână din Salonic către Atena. Vineri este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 17% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Salonic Makedonia și Atena Internaţional cu avionul?

  Salonic Makedonia și Atena Internaţional se află la 302,8 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Salonic Makedonia - Aeroportul Atena Internaţional?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Salonic Makedonia - Aeroportul Atena Internaţional sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Salonic Makedonia - Aeroportul Atena Internaţional?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Salonic Makedonia - Aeroportul Atena Internaţional.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Atena Internaţional?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Atena Internaţional pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Atena Internaţional. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


Zboruri către alte orașe din Grecia

Ți-ai pierdut interesul pentru Atena? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Grecia

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Salonic în Atena?

Găsirea de zboruri bune Salonic - Atena pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Atena care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Salonic în Atena cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Salonic în Atena pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Salonic în Atena?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Salonic în Atena.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Salonic în Atena. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Salonic în Atena acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Atena

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.