Zboruri ieftine din Praga către Salonic

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 25/9
Lu 2/10

Informații despre zborurile din Praga către Salonic

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Praga către Salonic

Cel mai scurt timp de zbor

2h 05m

Zboruri directe

Jo și Du
Cel mai rapid zbor din Praga către Salonic durează 2h 05m.
Zborurile directe pleacă joi și duminică din Praga către Salonic on. Companiile aeriene care operează zboruri directe sunt: Smartwings și Czech Airlines..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Praga către Salonic

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Salonic?

Noiembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Praga către Salonic este noiembrie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Praga - Salonic?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Praga către Salonic este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

 • Ce distanță este între Praga Václav Havel Prague și Salonic Makedonia cu avionul?

  Salonic Makedonia se află la 1241,2 km distanță de Praga Václav Havel Prague.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Salonic Makedonia?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Salonic Makedonia sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Salonic Makedonia?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Salonic Makedonia.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Salonic Makedonia?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Salonic Makedonia pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Salonic Makedonia); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Zboruri către alte orașe din Grecia

Ți-ai pierdut interesul pentru Salonic? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Grecia

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Praga în Salonic?

Găsirea de zboruri bune Praga - Salonic pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Salonic care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Praga în Salonic cu politici de rezervare flexibilă?

Da. momondo îți permite să selectezi și să evidențiezi zborurile din Salonic în Praga care să aibă această politică.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Praga în Salonic?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Praga în Salonic.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Praga în Salonic. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Praga - Salonic. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.