Zboruri ieftine din Mykonos către Atena

1 adult
De unde?
În?
Ma 12/12
Ma 19/12

Informații despre zborurile din Mykonos către Atena

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Mykonos către Atena

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Mykonos către Atena. Nu există rute de zbor populare din Mykonos către Atena.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Mykonos către Atena

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Atena?

Septembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Mykonos către Atena este septembrie. Cea mai scumpă este martie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Mykonos - Atena?

Cu 55 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Mykonos către Atena este cu aproximativ 55 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Mykonos în Atena?

Din decembrie 2023, 4 zboruri pleacă în fiecare săptămână din Mykonos către Atena. 10:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 71% dintre zboruri decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Mykonos către Atena?

Începând cu decembrie 2023, 33 zboruri decolează din Mykonos și aterizează în Atena în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 15% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Mikonos și Atena Internaţional cu avionul?

  Distanța dintre Mikonos și Atena Internaţional este de aproximativ 152,9 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Mikonos - Aeroportul Atena Internaţional?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Mikonos - Aeroportul Atena Internaţional sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Mikonos - Aeroportul Atena Internaţional?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Mikonos - Aeroportul Atena Internaţional.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Atena Internaţional?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Atena Internaţional pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Atena Internaţional. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Mykonos în Atena?

Găsirea de zboruri bune Mykonos - Atena pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Atena care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Mykonos în Atena cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Mykonos în Atena pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Mykonos în Atena?

momondo te ajută să găsești cele mai bune zboruri din Mykonos în Atena punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar zborurile corespunzătoare cerințelor tale. Astfel, poți filtra zboruri în funcție de numeroși factori, precum prețul, orele de decolare și de aterizare, aeroportul și compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Mykonos în Atena. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Mykonos în Atena. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Atena

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.