Sfaturi
Întrebări frecvente

Zboruri ieftine din Londra către Oslo

1 adult
De unde?
În?
Jo 22/2
Jo 29/2
Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023

Informații despre zborurile din Londra către Oslo

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Londra către Oslo

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Londra către Oslo. Nu există rute de zbor populare din Londra către Oslo.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Londra către Oslo

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Oslo?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Londra către Oslo este ianuarie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Londra - Oslo?

Cu 30 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Londra către Oslo este cu aproximativ 30 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Londra în Oslo?

Din februarie 2024, 15 zboruri vor pleca din Londra către Oslo în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 14:00, cu 44% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Londra către Oslo?

Începând cu februarie 2024, numărul de zboruri disponibile între Londra și Oslo este de 106 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este luni - 29% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

 • Ce distanță este între Londra și Oslo cu avionul?

  Londra și Oslo se află la 1153,6 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Londra - Oslo?

  Prețurile pentru zboruri din Londra - Oslo sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Londra - Oslo?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Londra - Oslo.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Oslo?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Oslo pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Londra în Oslo?

momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism pentru ca tu să găsești și să rezervi cea mai bună ofertă pentru zborul Londra - Oslo . Milioane de utilizatori folosesc cu încredere momondo în fiecare an, ceea ce înseamnă că ești pe mâini bune.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Londra în Oslo cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Londra în Oslo pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Londra în Oslo?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Londra în Oslo.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Londra în Oslo. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Londra în Oslo. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Oslo

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.