Zboruri ieftine din Lisabona către Zürich

1 adult
De unde?
În?
Lu 4/12
Lu 11/12

Informații despre zborurile din Lisabona către Zürich

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Lisabona către Zürich

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Lisabona către Zürich. Nu există rute de zbor populare din Lisabona către Zürich.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Lisabona către Zürich

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Zürich?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Lisabona către Zürich este februarie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Lisabona - Zürich?

Cu 47 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Lisabona către Zürich este cu aproximativ 47 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Lisabona în Zürich?

Începând cu noiembrie 2023, vor opera 16 zboruri pe zi din Lisabona către Zürich. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 12:00, cu 80% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Lisabona către Zürich?

Începând cu noiembrie 2023, numărul de zboruri disponibile între Lisabona și Zürich este de 113 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este luni - 24% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

 • Ce distanță este între Lisabona Humberto Delgado și Zurich cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Lisabona Humberto Delgado și Zurich este 1722,2 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Zurich?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Zurich sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Zurich?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Zurich.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Zurich?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Zurich pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Zurich. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Lisabona în Zürich?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Lisabona în Zürich.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Lisabona în Zürich cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Lisabona în Zürich de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Lisabona în Zürich?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Lisabona - Zürich, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Lisabona în Zürich. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Zürich, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Lisabona - Zürich și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Zürich

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.