Zboruri ieftine din Lisabona către Palma de Mallorca

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 28/9
Jo 5/10

Informații despre zborurile din Lisabona către Palma de Mallorca

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Lisabona către Palma de Mallorca

Cel mai scurt timp de zbor

1h 45m

Zboruri directe

Lu, Ma, Mi, Jo, Sâ și Du
Cel mai rapid zbor din Lisabona către Palma de Mallorca durează 1h 45m.
Zborurile directe pleacă luni, marți, miercuri, joi, sâmbătă și duminică din Lisabona către Palma de Mallorca. Compania aeriană care operează zboruri directe este Azul..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Lisabona către Palma de Mallorca

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Palma de Mallorca?

Martie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Lisabona către Palma de Mallorca este martie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Lisabona - Palma de Mallorca?

Cu 52 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Lisabona către Palma de Mallorca este cu aproximativ 52 de zile înainte de plecare.

 • Ce distanță este între Lisabona Humberto Delgado și Palma de Mallorca Son Sant Joan cu avionul?

  Palma de Mallorca Son Sant Joan se află la 1019,5 km distanță de Lisabona Humberto Delgado.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Lisabona în Palma de Mallorca?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Lisabona în Palma de Mallorca.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Lisabona în Palma de Mallorca cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Lisabona în Palma de Mallorca pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Lisabona în Palma de Mallorca?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Lisabona - Palma de Mallorca, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Lisabona în Palma de Mallorca. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Lisabona în Palma de Mallorca acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Palma de Mallorca

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.