Zboruri ieftine din Lisabona către Copenhaga

1 adult
De unde?
În?
Mi 6/12
Mi 13/12

Informații despre zborurile din Lisabona către Copenhaga

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Lisabona către Copenhaga

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Lisabona către Copenhaga. Nu există rute de zbor populare din Lisabona către Copenhaga.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Lisabona către Copenhaga

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Copenhaga?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Lisabona către Copenhaga este ianuarie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Lisabona - Copenhaga?

Cu 55 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Lisabona către Copenhaga este cu aproximativ 55 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Lisabona în Copenhaga?

Din decembrie 2023, 2 zboruri pleacă în fiecare săptămână din Lisabona către Copenhaga. 05:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 44% dintre zboruri decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Lisabona către Copenhaga?

Începând cu decembrie 2023, sunt disponibile 14 zboruri pe săptămână din Lisabona către Copenhaga. Vineri este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 29% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Lisabona Humberto Delgado și Copenhaga cu avionul?

  Între Lisabona Humberto Delgado și Copenhaga este o distanță de Copenhaga.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Copenhaga?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Copenhaga sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Copenhaga?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Aeroportul Copenhaga.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Copenhaga?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Copenhaga pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Copenhaga. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Lisabona în Copenhaga?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Lisabona în Copenhaga.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Lisabona în Copenhaga cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Lisabona în Copenhaga pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Lisabona în Copenhaga?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Lisabona în Copenhaga.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Lisabona în Copenhaga. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Lisabona - Copenhaga. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Copenhaga

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.