Zboruri ieftine din Ho Chi Minh City către Phuket City

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 28/9
Jo 5/10

Informații despre zborurile din Ho Chi Minh City către Phuket City

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Ho Chi Minh City către Phuket City

Cel mai scurt timp de zbor

1h 55m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Ho Chi Minh City către Phuket City durează 1h 55m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Ho Chi Minh City către Phuket City.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Ho Chi Minh City către Phuket City

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Phuket City?

Iunie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Ho Chi Minh City către Phuket City este iunie. Cea mai scumpă este ianuarie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Ho Chi Minh City - Phuket City?

Cu 46 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Ho Chi Minh City către Phuket City este cu aproximativ 46 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Ho Chi Minh City în Phuket City?

Începând cu septembrie 2023, vor opera 2 zboruri pe zi din Ho Chi Minh City către Phuket City. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 08:00, cu 100% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Ho Chi Minh City către Phuket City?

Începând cu septembrie 2023, 14 zboruri operează săptămânal din Ho Chi Minh City către Phuket City. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este luni, cu 14% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Ho Chi Minh City Internațional Tan Son Nhat și Phuket City cu avionul?

  Între Ho Chi Minh City Internațional Tan Son Nhat și Phuket City este o distanță de Phuket City.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Ho Chi Minh City Internațional Tan Son Nhat - Aeroportul Phuket City?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Ho Chi Minh City Internațional Tan Son Nhat - Aeroportul Phuket City.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Ho Chi Minh City Internațional Tan Son Nhat - Aeroportul Phuket City?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Ho Chi Minh City Internațional Tan Son Nhat - Aeroportul Phuket City.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Phuket City?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Phuket City pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Phuket City. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


Zboruri către alte orașe din Thailanda

Ți-ai pierdut interesul pentru Phuket City? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Thailanda

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Ho Chi Minh City în Phuket City?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Ho Chi Minh City în Phuket City este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Phuket City, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Ho Chi Minh City în Phuket City cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Ho Chi Minh City în Phuket City de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Ho Chi Minh City în Phuket City?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Ho Chi Minh City în Phuket City.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Ho Chi Minh City în Phuket City. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Ho Chi Minh City - Phuket City. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Phuket City

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.