Sfaturi
Întrebări frecvente

Zboruri ieftine din Ho Chi Minh City către Hue

1 adult
De unde?
În?
Tue 27/2
Tue 5/3
„Anul acesta, momondo a ieșit pe locul 1 în rândul website-urilor care compară bilete de avion.”
Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023

Informații despre zborurile din Ho Chi Minh City către Hue
(SGN - HUI)

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Ho Chi Minh City către Hue

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Ho Chi Minh City către Hue. Nu există rute de zbor populare din Ho Chi Minh City către Hue.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Ho Chi Minh City către Hue

Nu e nevoie să mai cauți. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cele mai importante informații și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Hue?

Noiembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Ho Chi Minh City către Hue este noiembrie. Cea mai scumpă este ianuarie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Ho Chi Minh City - Hue?

Cu 36 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Ho Chi Minh City către Hue este cu aproximativ 36 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Ho Chi Minh City în Hue?

Începând cu februarie 2024, vor opera 18 zboruri pe zi din Ho Chi Minh City către Hue. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 10:00, cu 35% din zborurile zilnice decolând seara.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Ho Chi Minh City către Hue?

Începând cu februarie 2024, 130 zboruri operează săptămânal din Ho Chi Minh City către Hue. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este luni, cu 15% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Ho Chi Minh City Internațional Tan Son Nhat și Hue Phu Bai cu avionul?

  Între Ho Chi Minh City Internațional Tan Son Nhat și Hue Phu Bai este o distanță de Hue Phu Bai.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Ho Chi Minh City Internațional Tan Son Nhat - Aeroportul Hue Phu Bai?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Ho Chi Minh City Internațional Tan Son Nhat - Aeroportul Hue Phu Bai sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Ho Chi Minh City Internațional Tan Son Nhat - Aeroportul Hue Phu Bai?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Ho Chi Minh City Internațional Tan Son Nhat - Aeroportul Hue Phu Bai.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Hue Phu Bai?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Hue Phu Bai pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Hue Phu Bai. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Ho Chi Minh City în Hue?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Ho Chi Minh City în Hue.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Ho Chi Minh City în Hue cu politici de rezervare flexibilă?

Da. momondo îți permite să selectezi și să evidențiezi zborurile din Hue în Ho Chi Minh City care să aibă această politică.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Ho Chi Minh City în Hue?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Ho Chi Minh City în Ho Chi Minh City. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Ho Chi Minh City în Hue. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Ho Chi Minh City - Hue. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Hue

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Cele mai mari companii, cele mai bune prețuri
Cele mai mari companii, cele mai bune prețuri
Caută pe 100 de site-uri de călătorie pentru a compara prețurile.
Filtru pentru ceea ce dorești
Filtru pentru ceea ce dorești
Wi-Fi gratuit? Escală? Personalizează-ți instant rezultatele.
Gratuit și independent
Gratuit și independent
Complet gratuit. Fără taxe sau comisioane ascunse.
Alerte de preț
Alerte de preț
Nu ești gata să rezervi? Crează o alertă de preț și urmărește evoluția prețurilor.

Primește notificare când scad prețurile

Alerte - modificări zilnice de preț în căsuța de e-mail
Zbor către Ho Chi Minh City
1 adult
Tue 27/2
Tue 5/3
Trimite-mi prin email cele mai bune oferte de la momondo