Zboruri ieftine din Helsinki către Copenhaga

1 adult
De unde?
În?
Du 3/12
Du 10/12

Informații despre zborurile din Helsinki către Copenhaga

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Helsinki către Copenhaga

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Helsinki către Copenhaga. Nu există rute de zbor populare din Helsinki către Copenhaga.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Helsinki către Copenhaga

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Copenhaga?

Septembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Helsinki către Copenhaga este septembrie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Helsinki - Copenhaga?

Cu 59 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Helsinki către Copenhaga este cu aproximativ 59 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Helsinki în Copenhaga?

Din noiembrie 2023, 14 zboruri vor pleca din Helsinki către Copenhaga în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 16:00, cu 53% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Helsinki către Copenhaga?

Începând cu noiembrie 2023, 101 zboruri decolează din Helsinki și aterizează în Copenhaga în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 20% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Helsinki-Vantaa și Copenhaga cu avionul?

  Distanța dintre Helsinki-Vantaa și Copenhaga este de aproximativ 880,2 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Helsinki-Vantaa - Aeroportul Copenhaga?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Helsinki-Vantaa - Aeroportul Copenhaga sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Helsinki-Vantaa - Aeroportul Copenhaga?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Helsinki-Vantaa - Aeroportul Copenhaga.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Copenhaga?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Copenhaga pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Copenhaga); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Helsinki în Copenhaga?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Helsinki în Copenhaga este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Copenhaga, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Helsinki în Copenhaga cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Helsinki în Copenhaga pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Helsinki în Copenhaga?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Helsinki în Copenhaga.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Helsinki în Copenhaga. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Helsinki în Copenhaga acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Copenhaga

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.