Zboruri ieftine din Geneva către Copenhaga

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 8/10
Du 15/10

Informații despre zborurile din Geneva către Copenhaga

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Geneva către Copenhaga

Cel mai scurt timp de zbor

1h 55m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Geneva către Copenhaga durează 1h 55m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Geneva către Copenhaga.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Geneva către Copenhaga

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Copenhaga?

Martie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Geneva către Copenhaga este martie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Geneva - Copenhaga?

Cu 56 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Geneva către Copenhaga este cu aproximativ 56 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Geneva în Copenhaga?

Începând cu octombrie 2023, vor opera 2 zboruri pe zi din Geneva către Copenhaga. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 10:00, cu 70% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Geneva către Copenhaga?

Începând cu octombrie 2023, numărul de zboruri disponibile între Geneva și Copenhaga este de 18 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este Vineri - 33% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

 • Ce distanță este între Geneva Geneve-Cointrin și Copenhaga cu avionul?

  Copenhaga se află la 1144,2 km distanță de Geneva Geneve-Cointrin.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Geneva Geneve-Cointrin - Aeroportul Copenhaga?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Geneva Geneve-Cointrin - Aeroportul Copenhaga.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Geneva Geneve-Cointrin - Aeroportul Copenhaga?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Geneva Geneve-Cointrin - Aeroportul Copenhaga.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Copenhaga?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Copenhaga pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Copenhaga. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Geneva în Copenhaga?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Geneva în Copenhaga. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Geneva în Copenhaga cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Geneva în Copenhaga de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Geneva în Copenhaga?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Geneva în Geneva. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Geneva în Copenhaga. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Geneva în Copenhaga sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Copenhaga

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.