Zboruri ieftine din Fort Lauderdale către Cancún

1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 27/9
Mi 4/10

Informații despre zborurile din Fort Lauderdale către Cancún

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Fort Lauderdale către Cancún

Cel mai scurt timp de zbor

1h 49m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Fort Lauderdale către Cancún durează 1h 49m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Fort Lauderdale către Cancún.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Fort Lauderdale către Cancún

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Cancún?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Fort Lauderdale către Cancún este ianuarie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Fort Lauderdale - Cancún?

Cu 45 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Fort Lauderdale către Cancún este cu aproximativ 45 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Fort Lauderdale în Cancún?

Din septembrie 2023, 5 zboruri operează săptămânal cu plecare din Fort Lauderdale către Cancún. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 09:00, cu 66% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Fort Lauderdale către Cancún?

Începând cu septembrie 2023, 35 zboruri operează săptămânal din Fort Lauderdale către Cancún. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este luni, cu 14% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Fort Lauderdale și Cancun cu avionul?

  Între Fort Lauderdale și Cancun este o distanță de Cancun.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Fort Lauderdale - Aeroportul Cancun?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Fort Lauderdale - Aeroportul Cancun sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Fort Lauderdale - Aeroportul Cancun?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Fort Lauderdale - Aeroportul Cancun.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Cancun?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Cancun pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Cancun. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


Zboruri către alte orașe din Mexic

Ți-ai pierdut interesul pentru Cancún? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Mexic

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Fort Lauderdale în Cancún?

Găsirea de zboruri bune Fort Lauderdale - Cancún pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Cancún care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Fort Lauderdale în Cancún cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Fort Lauderdale - Cancún care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Fort Lauderdale în Cancún?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Fort Lauderdale - Cancún, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Fort Lauderdale în Cancún. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Fort Lauderdale în Cancún acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Cancún

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.