Zboruri ieftine din Dempasar către Labuan Bajo from 100 €

1 adult
De unde?
În?
Lu 4/12
Lu 11/12

Informații despre zborurile din Dempasar către Labuan Bajo

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Dempasar către Labuan Bajo

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Dempasar către Labuan Bajo. Nu există rute de zbor populare din Dempasar către Labuan Bajo.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Dempasar către Labuan Bajo

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Labuan Bajo?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Dempasar către Labuan Bajo este februarie. Cea mai scumpă este August.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura din Dempasar către Labuan Bajo?

Miercuri. În mod obișnuit, cea mai ieftină zi a săptămânii este miercuri, iar cea mai scumpă, miercuri.

Care este cel mai ieftin moment pentru a zbura către din Dempasar către Labuan Bajo?

Dimineața. Zborurile din Dempasar către Labuan Bajo sunt cu aproximativ 4% mai scumpe după-amiaza decât dimineața

Care este cea mai ieftină companie aeriană care zboară către din Dempasar către Labuan Bajo?

Indonesia AirAsia. Indonesia AirAsia este cea mai populară companie care operează ruta din Dempasar către Labuan Bajo

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Dempasar - Labuan Bajo?

Cu 0 zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Dempasar către Labuan Bajo este cu aproximativ 0 zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Dempasar în Labuan Bajo?

Din noiembrie 2023, 2 zboruri vor pleca din Dempasar către Labuan Bajo în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 14:00, cu 51% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Dempasar către Labuan Bajo?

Începând cu noiembrie 2023, 17 zboruri decolează din Dempasar și aterizează în Labuan Bajo în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 18% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

Cele mai bune companii aeriene care zboară din Dempasar în Labuan Bajo

Compară și vezi opiniile despre companii care zboară din Dempasar în Labuan Bajo, cu momondo
Compania aeriană
Evaluare
Anulare Gratuită
Preț
Indonesia AirAsiaPrețDe la 90 €Anulare GratuităEvaluare
0,0
0 evaluări
Caută zboruri Indonesia AirAsia

 • Ce distanță este între Dempasar Bali Ngurah Rai și Labuan Bajo Mutiara cu avionul?

  Labuan Bajo Mutiara se află la 513,4 km distanță de Dempasar Bali Ngurah Rai.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Dempasar Bali Ngurah Rai - Aeroportul Labuan Bajo Mutiara?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Dempasar Bali Ngurah Rai - Aeroportul Labuan Bajo Mutiara sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Dempasar Bali Ngurah Rai - Aeroportul Labuan Bajo Mutiara?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Dempasar Bali Ngurah Rai - Aeroportul Labuan Bajo Mutiara.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Labuan Bajo Mutiara?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Labuan Bajo Mutiara pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Dempasar în Labuan Bajo?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Dempasar în Labuan Bajo este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Labuan Bajo, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Dempasar în Labuan Bajo cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Dempasar în Labuan Bajo pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Dempasar în Labuan Bajo?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Dempasar în Dempasar. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Dempasar în Labuan Bajo. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Dempasar în Labuan Bajo sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Labuan Bajo

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.