Zboruri ieftine din Craiova către Las Palmas de Gran Canaria

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Craiova către Las Palmas de Gran Canaria

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Craiova către Las Palmas de Gran Canaria

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Craiova către Las Palmas de Gran Canaria. Nu există rute de zbor populare din Craiova către Las Palmas de Gran Canaria.

 • Ce distanță este între Craiova și Las Palmas de Gran Canaria cu avionul?

  Distanța dintre Craiova și Las Palmas de Gran Canaria este de aproximativ 3901,2 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Craiova - Aeroportul Las Palmas de Gran Canaria?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Craiova - Aeroportul Las Palmas de Gran Canaria.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Craiova - Aeroportul Las Palmas de Gran Canaria?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Craiova - Aeroportul Las Palmas de Gran Canaria.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Las Palmas de Gran Canaria?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Las Palmas de Gran Canaria pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Las Palmas de Gran Canaria. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


Rute alternative din Craiova către Las Palmas de Gran Canaria

Descoperă cele mai bune prețuri și cele mai convenabile date, comparând zboruri alternative către/din aeroporturile și orașele din apropiere
Zboruri din Bucureşti către Granadilla
Cel mai rapid zbor6h 10m
Cel mai ieftin99 €
Zboruri din Bucureşti către Santa Cruz de Tenerife
Cel mai rapid zbor10h 20m
Cel mai ieftin169 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Granadilla
Cel mai rapid zbor9h 30m
Cel mai ieftin121 €
Zboruri din Bucureşti către Las Palmas de Gran Canaria
Cel mai rapid zbor9h 40m
Cel mai ieftin133 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Santa Cruz de Tenerife
Cel mai rapid zbor9h 10m
Cel mai ieftin220 €
Zboruri din Iași către Santa Cruz de Tenerife
Cel mai rapid zbor10h 00m
Cel mai ieftin231 €
Zboruri din Timișoara către Granadilla
Cel mai rapid zbor10h 30m
Cel mai ieftin291 €
Zboruri din Timișoara către Santa Cruz de Tenerife
Cel mai rapid zbor10h 40m
Cel mai ieftin213 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Las Palmas de Gran Canaria
Cel mai rapid zbor8h 05m
Cel mai ieftin155 €
Zboruri din Bucureşti către Arrecife
Cel mai rapid zbor10h 15m
Cel mai ieftin145 €
Zboruri din Timișoara către Las Palmas de Gran Canaria
Cel mai rapid zbor8h 50m
Cel mai ieftin227 €
Zboruri din Timișoara către Arrecife
Cel mai rapid zbor8h 55m
Cel mai ieftin321 €

 • Cum pot să primesc Alerte de preț pentru zborurile din Craiova către Las Palmas de Gran Canaria?

  Alertele de preț te vor anunța prin e-mail atunci când prețurile pentru zborurile către Las Palmas de Gran Canaria cu plecare din Craiova scad. Pentru a activa alertele, selectează mai întâi datele de călătorie și caută oferte. Căutând printre oferte, vei vedea butonul pentru a activa Alertele de preț. Fă click pe el pentru a activa notificările.

 • Cum pot să economisesc bani pe zborurile din Craiova către Las Palmas de Gran Canaria cu momondo?

  „Prognoza prețului” îți spune care este timpul optim de așteptare pentru rezervarea zborului pe care îl dorești. În ceea ce privește „Calendarul de prețuri”, el îți arată care sunt cele mai bune zile ale săptămânii și momente ale zilei pentru a economisi cât de mult posibil. Setându-ți „Alertele de preț” poți monitoriza schimbările de preț pentru a știi care este momentul ideal de a rezerva. Dacă vrei să afli încotro poți să o pornești în funcție de bugetul pe care îl ai încearcă “Explorează”. În cele din urmă, de fiecare dacă când ai nevoie de noi idei pentru următoarea ta aventură de călătorie și planuri pentru a călători inteligent, pe „Descoperă” ai toate șansele să găsești ceea ce cauți.

 • Cum găsește momondo prețurile la biletele de avion?

  Afișăm prețurile a peste 700 de furnizori, de la companii aeriene la agenții online de turism. Suntem prezenți în peste 30 de țări din toată lumea, oferindu-ți astfel o gama largă de opțiuni de călătorie.


Zboruri similare rutei Craiova - Las Palmas de Gran Canaria

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Craiova - Las Palmas de Gran Canaria.

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Craiova în Las Palmas de Gran Canaria?

momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism pentru ca tu să găsești și să rezervi cea mai bună ofertă pentru zborul Craiova - Las Palmas de Gran Canaria . Milioane de utilizatori folosesc cu încredere momondo în fiecare an, ceea ce înseamnă că ești pe mâini bune.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Craiova în Las Palmas de Gran Canaria cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Craiova în Las Palmas de Gran Canaria de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Craiova în Las Palmas de Gran Canaria?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din Craiova în Las Palmas de Gran Canaria, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Craiova în Las Palmas de Gran Canaria. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Craiova în Las Palmas de Gran Canaria. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Las Palmas de Gran Canaria

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.