Zboruri ieftine din Copenhaga către Bruxelles

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Copenhaga către Bruxelles

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Copenhaga către Bruxelles

Cel mai scurt timp de zbor

1h 30m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Copenhaga către Bruxelles durează 1h 30m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Copenhaga către Bruxelles.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Copenhaga către Bruxelles

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bruxelles?

Martie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Copenhaga către Bruxelles este martie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Copenhaga - Bruxelles?

Cu 57 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Copenhaga către Bruxelles este cu aproximativ 57 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Copenhaga în Bruxelles?

Începând cu septembrie 2023, vor opera 8 zboruri pe zi din Copenhaga către Bruxelles. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 05:00, cu 43% din zborurile zilnice decolând dimineața.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Copenhaga către Bruxelles?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 61 zboruri pe săptămână din Copenhaga către Bruxelles. Vineri este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 21% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Copenhaga și Bruxelles cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Copenhaga și Bruxelles este 766,0 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Copenhaga - Bruxelles?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Copenhaga - Bruxelles sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Copenhaga - Bruxelles?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Copenhaga - Bruxelles.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Bruxelles?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Bruxelles pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Copenhaga în Bruxelles?

Găsirea de zboruri bune Copenhaga - Bruxelles pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Bruxelles care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Copenhaga în Bruxelles cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Copenhaga în Bruxelles pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Copenhaga în Bruxelles?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Copenhaga în Copenhaga. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Copenhaga în Bruxelles. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Bruxelles, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Copenhaga - Bruxelles și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bruxelles

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.