Zboruri ieftine din Bucureşti către Longyearbyen

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 8/10
Du 15/10

Informații despre zborurile din Bucureşti către Longyearbyen

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Bucureşti către Longyearbyen

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Bucureşti către Longyearbyen. Nu există rute de zbor populare din Bucureşti către Longyearbyen.

 • Ce distanță este între Bucureşti și Longyearbyen Svalbard cu avionul?

  Distanța dintre Bucureşti și Longyearbyen Svalbard este de aproximativ 3782,3 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Bucureşti - Aeroportul Longyearbyen Svalbard?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Bucureşti - Aeroportul Longyearbyen Svalbard.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Bucureşti - Aeroportul Longyearbyen Svalbard?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Bucureşti - Aeroportul Longyearbyen Svalbard.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Longyearbyen Svalbard?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Longyearbyen Svalbard pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Longyearbyen Svalbard. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


Rute alternative din Bucureşti către Longyearbyen

Descoperă cele mai bune prețuri și cele mai convenabile date, comparând zboruri alternative către/din aeroporturile și orașele din apropiere
Zboruri din Bucureşti către Oslo
Cel mai rapid zbor3h 10m
Cel mai ieftin40 €
Zboruri din Bucureşti către Bergen
Cel mai rapid zbor7h 20m
Cel mai ieftin214 €
Zboruri din Bucureşti către Stavanger
Cel mai rapid zbor8h 50m
Cel mai ieftin93 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Tromsø
Cel mai rapid zbor16h 50m
Cel mai ieftin258 €

 • Cum pot să primesc Alerte de preț pentru zborurile din Bucureşti către Longyearbyen?

  Caută oferte la zboruri din Bucureşti către Longyearbyen. În timp ce vizualizezi ofertele, vei avea opțiunea de a crea o Alertă de preț.

 • Cum pot să economisesc bani pe zborurile din Bucureşti către Longyearbyen cu momondo?

  Cu funcționalitatea „Prognoza prețului” te poți folosi de inteligența artificială pentru a afla dacă e mai bine să rezervi imediat sau să aștepți o scădere de preț. Cu ajutorul „Calendarului de prețuri” poți alege în mod strategic cele mai bune zile de zbor pentru a economisi bani. “Explorează” îți prezintă în linii mari cât costă să zbori dintr-un oraș sau aeroport anume către orice destinație. Conținutul de pe blogul „Descoperă” este o opțiune excelentă atunci când ai nevoie de inspirație de călătorii și sfaturi despre cum să economisești bani, în vreme ce „Alertele de preț” te anunță când apar schimbări de preț pentru ca tu să rezervi în cel mai bun moment.

 • Cum găsește momondo prețurile la biletele de avion?

  momondo afișează în același timp ofertele a peste 700 de furnizori. Suntem prezenți în 30 de piețe internaționale, oferindu-ți astfel acces la numeroase opțiuni, de la companii aeriene la agenții online de turism.


Zboruri similare rutei Bucureşti - Longyearbyen

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Bucureşti - Longyearbyen.

Zboruri către alte orașe din Norvegia

Ți-ai pierdut interesul pentru Longyearbyen? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Norvegia

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Bucureşti în Longyearbyen?

Găsirea de zboruri bune Bucureşti - Longyearbyen pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Longyearbyen care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Bucureşti în Longyearbyen cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Bucureşti în Longyearbyen pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Bucureşti în Longyearbyen?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Bucureşti - Longyearbyen, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Bucureşti în Longyearbyen. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Longyearbyen, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Bucureşti - Longyearbyen și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Longyearbyen

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.