Zboruri ieftine din Aeroportul Bruxelles-National către Oslo

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 13/6
Ma 20/6

Informații despre zborurile din Aeroportul Bruxelles-National către Oslo

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Aeroportul Bruxelles-National către Oslo

Cel mai scurt timp de zbor

1h 50m

Zboruri directe

Lu, Ma, Mi, Jo, Vi și Du
Cel mai rapid zbor din Aeroportul Bruxelles-National către Oslo durează 1h 50m.
Zborurile directe pleacă luni, marți, miercuri, joi, Vineri și duminică din Aeroportul Bruxelles-National către Oslo. Compania aeriană care operează zboruri directe este Aegean Airlines..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Aeroportul Bruxelles-National către Oslo

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Oslo?

Septembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Aeroportul Bruxelles-National către Oslo este septembrie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Aeroportul Bruxelles-National - Oslo?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Aeroportul Bruxelles-National către Oslo este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Aeroportul Bruxelles-National în Oslo?

Din iunie 2023, 5 zboruri pleacă în fiecare săptămână din Aeroportul Bruxelles-National către Oslo. 09:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 52% dintre zboruri decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Aeroportul Bruxelles-National către Oslo?

Începând cu iunie 2023, 41 zboruri decolează din Aeroportul Bruxelles-National și aterizează în Oslo în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 29% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

  • Ce distanță este între Bruxelles-National și Oslo cu avionul?

    Distanța dintre Bruxelles-National și Oslo este de aproximativ 1075,5 km.


Zboruri similare rutei Aeroportul Bruxelles-National - Oslo

Ești flexibil în privința destinației? Extinde-ți căutarea și găsește zboruri similare rutei Aeroportul Bruxelles-National - Oslo.

Zboruri către alte orașe din Norvegia

Ți-ai pierdut interesul pentru Oslo? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Norvegia

De ce să folosești momondo?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Bruxelles în Oslo. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Bruxelles în Oslo pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.