Zboruri ieftine din Bologna către Palma de Mallorca

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 26/9
Ma 3/10

Informații despre zborurile din Bologna către Palma de Mallorca

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Bologna către Palma de Mallorca

Cel mai scurt timp de zbor

1h 50m

Zboruri directe

Lu, Ma, Sâ și Du
Cel mai rapid zbor din Bologna către Palma de Mallorca durează 1h 50m.
Zborurile directe pleacă luni, marți, sâmbătă și duminică din Bologna către Palma de Mallorca on . Compania aeriană care operează zboruri directe este Ryanair..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Bologna către Palma de Mallorca

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Palma de Mallorca?

Martie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Bologna către Palma de Mallorca este martie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Bologna - Palma de Mallorca?

Cu 43 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Bologna către Palma de Mallorca este cu aproximativ 43 de zile înainte de plecare.

 • Ce distanță este între Bologna Guglielmo Marconi și Palma de Mallorca Son Sant Joan cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Bologna Guglielmo Marconi și Palma de Mallorca Son Sant Joan este 901,2 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi - Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi - Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi - Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi - Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Palma de Mallorca Son Sant Joan. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Bologna în Palma de Mallorca?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Bologna în Palma de Mallorca este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Palma de Mallorca, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Bologna în Palma de Mallorca cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Bologna în Palma de Mallorca de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Bologna în Palma de Mallorca?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din Bologna în Palma de Mallorca, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Bologna în Palma de Mallorca. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Bologna în Palma de Mallorca. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Palma de Mallorca

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.