Zboruri ieftine din Bergen către Copenhaga

1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 30/9
Sâ 7/10

Informații despre zborurile din Bergen către Copenhaga

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Bergen către Copenhaga

Cel mai scurt timp de zbor

1h 20m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Bergen către Copenhaga durează 1h 20m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Bergen către Copenhaga.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Bergen către Copenhaga

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Copenhaga?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Bergen către Copenhaga este ianuarie. Cea mai scumpă este mai.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Bergen - Copenhaga?

Cu 36 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Bergen către Copenhaga este cu aproximativ 36 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Bergen în Copenhaga?

Începând cu septembrie 2023, vor opera 11 zboruri pe zi din Bergen către Copenhaga. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 05:00, cu 56% din zborurile zilnice decolând dimineața.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Bergen către Copenhaga?

Începând cu septembrie 2023, 83 zboruri decolează din Bergen și aterizează în Copenhaga în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este Vineri, cu 20% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Bergen Flesland și Copenhaga cu avionul?

  Bergen Flesland și Copenhaga se află la 675,1 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Bergen Flesland - Aeroportul Copenhaga?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Bergen Flesland - Aeroportul Copenhaga.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Bergen Flesland - Aeroportul Copenhaga?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Bergen Flesland - Aeroportul Copenhaga.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Copenhaga?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Copenhaga pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Copenhaga. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Bergen în Copenhaga?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Bergen în Copenhaga este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Copenhaga, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Bergen în Copenhaga cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Bergen în Copenhaga pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Bergen în Copenhaga?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Bergen în Copenhaga.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Bergen în Copenhaga. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Bergen - Copenhaga. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Copenhaga

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.