Mașini de închiriat Hertz în St. John's

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în St. John's

St. John's, Antigua şi Barbuda
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
St. John's, Antigua şi Barbuda
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale St. John's în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din St. John's, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

2,0

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în St. John's

Fiecare sucursală Hertz din St. John's aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da. Hertz are 1 sucursală în Aeroportul St. John's V.C. Bird Intl, care se află la V.c. Bird Intl Airport.

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din St. John's. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din St. John's. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Hertz are 6 sucursale în St. John's. Coolidge este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 72% dintre cei care au rezervat o mașină în St. John's de la Hertz, pe momondo, au mers la: Coolidge.