Mașini de închiriat Hertz în Florianopolis

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Florianopolis

Florianopolis, SC, Brazilia
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Florianopolis, SC, Brazilia
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Florianopolis în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Florianopolis, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,2

Confort

6,2

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,2

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Florianopolis

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Hertz în Florianopolis în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Hertz a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Florianopolis Hercilio Luz:
Hall Apt De Florianopolis.

Hertz oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Florianopolis. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Hertz, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Hertz are în Florianopolis 5 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Av Governador Ivo Silveira3270. 60% dintre cei care au închiriat o mașină de la Hertz în Florianopolis în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.