Mașini de închiriat Drive A Matic în St. John's

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Drive A Matic în St. John's

St. John's, Antigua şi Barbuda
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
St. John's, Antigua şi Barbuda
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale St. John's în Drive A Matic

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Drive A Matic din St. John's, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Drive A Matic în St. John's

Drive A Matic vrea să se asigure că personalul și clienții lor din St. John's se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din St. John's. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da. Drive A Matic are 1 sucursală în Aeroportul St. John's V.C. Bird Intl, care se află la V.C. Bird International Airport - Meet & Greet, Burma Rd, Osbourn.

Drive A Matic are în St. John's 6 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa V.C. Bird International Airport - Meet & Greet, Burma Rd, Osbourn. 95% dintre cei care au închiriat o mașină de la Drive A Matic în St. John's în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.