Rezervă zboruri cu Iberia Express

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 24/5
Ma 31/5

Câteva informații despre Iberia Express

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Iberia Express

Cea mai ieftină rută

18 €

Cea mai populară rută

SVQ - MAD

Cel mai Scurt Zbor

1h 05m

Cel mai lung zbor

3h 05m
Cea mai ieftină rută Iberia Express este cea din Sevilla în Madrid-Barajas, la 18 €
Zborul din Sevilla în Madrid-Barajas este, momentan, cea mai populară rută Iberia Express
Cea mai rapidă rută de zbor Iberia Express este de 1h 05m, din Sevilia (SVQ) în Madrid (MAD)
Cea mai lungă rută a unui zbor Iberia Express este de 3h 05m din Madrid (MAD) în Granadilla (TFS)

Evaluări Iberia Express

6,9
OkBazat pe de evaluări oferite de 331 oaspeți verificați
6,6Confort
7,2Evaluare Generală
7,3Îmbarcare
6,3Mâncare
7,7Echipaj
6,3Divertisment

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Iberia Express

Nu, Iberia Express nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Napoli Capodichino. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Ryanair, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Iberia Express sunt Madrid-Barajas, Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte și Palma de Mallorca Son Sant Joan. Ar trebui să poți găsi zboruri Iberia Express cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Iberia Express cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Iberia Express care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Iberia Express la +34 91 389 43 75 sau le poți vizita website-ul la iberiaexpress.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Iberia Express a fost cel cu plecare din Sevilla - Madrid-Barajas. Această rută are un preț de 45 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 18 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Iberia Express este zborul din Sevilla - Madrid-Barajas.

Zborul din Madrid-Barajas - Toulouse Blagnac, la 61 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de Iberia Express. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu Iberia Express pleacă din Madrid-Barajas - Londra Gatwick (0 escale) și costă 33 €.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Iberia Express are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 56x45x25 cm, cele la cală, în 158 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 40x30x15 cm.


Starea zborurilor Iberia Express

Pentru a verifica starea unui zbor Iberia Express, caută-l în funcție de rută sau număr
Vi 5/20

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de Iberia Express.