Rezervă zboruri cu Binter Canarias

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 26/9
Ma 3/10

Câteva informații despre Binter Canarias

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Binter Canarias

Cea mai ieftină rută

29 €

Cea mai populară rută

FUE - LPA

Cel mai scurt zbor

0h 25m

Cel mai lung zbor

0h 50m
Cea mai ieftină rută Binter Canarias este cea din Valverde Hierro către Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte, pentru 29 €
Zborul din Puerto del Rosario Fuerteventura către Las Palmas de Gran Canaria este, momentan, cea mai populară rută Binter Canarias
Cea mai rapidă rută de zbor Binter Canarias este de 0h 25m, din Funchal (FNC) către Porto Santo (PXO)
Cea mai lungă rută a unui zbor Binter Canarias este de 0h 50m din Santa Cruz de Tenerife (TFN) către Puerto del Rosario (FUE)

Evaluări Binter Canarias

9,0
ExcelentBazat pe de evaluări oferite de 58 oaspeți verificați
8,8Îmbarcare
9,3Echipaj
9,0Confort
8,5Mâncare
8,3Divertisment


Informații despre zborurile cu Binter Canarias

Are Binter Canarias zboruri cu plecare din Bucureşti Henri Coandă?

Nu, Binter Canarias nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Henri Coandă, dar are din Veneţia Marco Polo. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Henri Coandă. Aeromexico, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Henri Coandă în mod regulat.

Care sunt principalele aeroporturi unde operează Binter Canarias?

Principalele aeroporturi în care operează Binter Canarias sunt Las Palmas de Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte și Arrecife Lanzarote. Ar trebui să poți găsi zboruri Binter Canarias cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Cum verific starea unui zbor Binter Canarias?

Poți urmări orice zbor Binter Canarias cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Binter Canarias care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Binter Canarias la +34 902 391 392 sau le poți vizita website-ul la bintercanarias.com.

Care este cel mai ieftin zbor național Binter Canarias?

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Binter Canarias a fost cel cu plecare din Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte - Santa Cruz de la Palma La Palma. Această rută are un preț de 57 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 29 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Binter Canarias este zborul din Valverde Hierro - Santa Cruz de Tenerife Tenerife-Norte.


Starea zborurilor Binter Canarias

Pentru a verifica starea unui zbor Binter Canarias, caută-l în funcție de rută sau număr
Jo 9/21

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de Binter Canarias.
Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.