Zboruri ieftine din Zanzibar către Dar Es Salaam

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 5/10
Jo 12/10

Informații despre zborurile din Zanzibar către Dar Es Salaam

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Zanzibar către Dar Es Salaam

Cel mai scurt timp de zbor

0h 15m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Zanzibar către Dar Es Salaam durează 0h 15m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Zanzibar către Dar Es Salaam.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Zanzibar către Dar Es Salaam

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Dar Es Salaam?

Mai. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Zanzibar către Dar Es Salaam este mai. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Zanzibar - Dar Es Salaam?

Cu 58 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Zanzibar către Dar Es Salaam este cu aproximativ 58 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Zanzibar în Dar Es Salaam?

Începând cu septembrie 2023, vor opera 47 zboruri pe zi din Zanzibar către Dar Es Salaam. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 13:00, cu 69% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Zanzibar către Dar Es Salaam?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 331 zboruri pe săptămână din Zanzibar către Dar Es Salaam. marți este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 15% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Zanzibar Kisauni și Dar Es Salaam cu avionul?

  Dar Es Salaam se află la 73,7 km distanță de Zanzibar Kisauni.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Zanzibar Kisauni - Aeroportul Dar Es Salaam?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Zanzibar Kisauni - Aeroportul Dar Es Salaam sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Zanzibar Kisauni - Aeroportul Dar Es Salaam?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Zanzibar Kisauni - Aeroportul Dar Es Salaam.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Dar Es Salaam?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Dar Es Salaam pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


Zboruri către alte orașe din Tanzania

Ți-ai pierdut interesul pentru Dar Es Salaam? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Tanzania

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Zanzibar în Dar Es Salaam?

Găsirea de zboruri bune Zanzibar - Dar Es Salaam pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Dar Es Salaam care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Zanzibar în Dar Es Salaam cu politici de rezervare flexibilă?

Poți găsi zboruri din Zanzibar în Dar Es Salaam cu politici de rezervare flexibilă folosind formularul de căutare de mai sus și selectând filtrul special acestei caracteristici, care îți va evidenția apoi doar zborurile flexibile.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Zanzibar în Dar Es Salaam?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Zanzibar în Dar Es Salaam.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Zanzibar în Dar Es Salaam. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Zanzibar în Dar Es Salaam sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Dar Es Salaam

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.