Sfaturi
Întrebări frecvente

Zboruri ieftine din Valencia către Lisabona

1 adult
De unde?
În?
Sâ 24/2
Sâ 2/3
Câștigătoare a premiului Cea mai bună aplicație de călătorii din Europa în 2023

Informații despre zborurile din Valencia către Lisabona
(VLC - LIS)

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Valencia către Lisabona

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Valencia către Lisabona. Nu există rute de zbor populare din Valencia către Lisabona.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Valencia către Lisabona

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Lisabona?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Valencia către Lisabona este ianuarie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Valencia - Lisabona?

Cu 44 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Valencia către Lisabona este cu aproximativ 44 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Valencia în Lisabona?

Începând cu februarie 2024, vor opera 6 zboruri pe zi din Valencia către Lisabona. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 11:00, cu 50% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Valencia către Lisabona?

Începând cu februarie 2024, 47 zboruri operează săptămânal din Valencia către Lisabona. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este sâmbătă, cu 28% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Valencia și Lisabona Humberto Delgado cu avionul?

  Un zbor din Valencia în Lisabona Humberto Delgado traversează aproximativ 759,6 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Valencia - Aeroportul Lisabona Humberto Delgado?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Valencia - Aeroportul Lisabona Humberto Delgado sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Valencia - Aeroportul Lisabona Humberto Delgado?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Valencia - Aeroportul Lisabona Humberto Delgado.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Lisabona Humberto Delgado?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Lisabona Humberto Delgado pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Valencia în Lisabona?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Valencia în Lisabona este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Lisabona, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Valencia în Lisabona cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Valencia în Lisabona pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Valencia în Lisabona?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Valencia în Lisabona.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Valencia în Lisabona. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Valencia în Lisabona. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Lisabona

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.