Zboruri ieftine din România către Ucraina from 4.537 €

Dus-întors
1 adult
Economic
0 bagaje
De unde?
În?
Du 2/4
Du 9/4

Informații despre zborurile din România către Ucraina

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din România către Ucraina

Cel mai scurt timp de zbor

20h 45m

Zboruri directe

Niciunul
Cel mai rapid zbor din România către Ucraina durează 20h 45m.
Nu există zboruri directe din România către Ucraina. Ruta populară, cu escală, pentru această conexiune este Aeroportul Bucureşti Henri Coandă - Aeroportul Kiev Boryspil Intl.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din România către Ucraina

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cel mai ieftin traseu pentru zborul România - Ucraina ?

Bucureşti Henri Coandă - Kiev Boryspil Intl. Zboară din Bucureşti Henri Coandă către Kiev Boryspil Intl cu cel mai bun preț de zbor pentru ruta România - Ucraina

De ce să folosești momondo?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din România în Ucraina.

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din România în Ucraina pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.