Zboruri ieftine din Roma către Lisabona

1 adult
De unde?
În?
Sâ 16/12
Sâ 23/12

Informații despre zborurile din Roma către Lisabona

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Roma către Lisabona

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Roma către Lisabona. Nu există rute de zbor populare din Roma către Lisabona.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Roma către Lisabona

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Lisabona?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Roma către Lisabona este ianuarie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Roma - Lisabona?

Cu 28 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Roma către Lisabona este cu aproximativ 28 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Roma în Lisabona?

Începând cu decembrie 2023, vor opera 17 zboruri pe zi din Roma către Lisabona. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 11:00, cu 37% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Roma către Lisabona?

Începând cu decembrie 2023, 119 zboruri operează săptămânal din Roma către Lisabona. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este luni, cu 24% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Roma și Lisabona Humberto Delgado cu avionul?

  Distanța dintre Roma și Lisabona Humberto Delgado este de aproximativ 1861,6 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Roma - Aeroportul Lisabona Humberto Delgado?

  Prețurile pentru zboruri din Roma - Aeroportul Lisabona Humberto Delgado sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Roma - Aeroportul Lisabona Humberto Delgado?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Roma - Aeroportul Lisabona Humberto Delgado.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Lisabona Humberto Delgado?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Lisabona Humberto Delgado pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Roma în Lisabona?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Roma în Lisabona. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Roma în Lisabona cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Roma - Lisabona care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Roma în Lisabona?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Roma în Lisabona.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Roma în Lisabona. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Roma în Lisabona. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Lisabona

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.