Zboruri ieftine din Milano către Chişinău

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 3/10
Ma 10/10

Informații despre zborurile din Milano către Chişinău

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Milano către Chişinău

Cel mai scurt timp de zbor

2h 00m

Zboruri directe

Lu, Ma, Mi, Vi și Sâ
Cel mai rapid zbor din Milano către Chişinău durează 2h 00m.
Zborurile directe pleacă luni, marți, miercuri, Vineri și sâmbătă din Milano către Chişinău. Compania aeriană care operează zboruri directe este FLYONE..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Milano către Chişinău

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Chişinău?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Milano către Chişinău este februarie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Milano - Chişinău?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Milano către Chişinău este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Milano către Chişinău?

Începând cu septembrie 2023, 4 zboruri decolează din Milano și aterizează în Chişinău în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 25% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Milano și Chisinau cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Milano și Chisinau este 1516,8 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Milano - Aeroportul Chisinau?

  Prețurile pentru zboruri din Milano - Aeroportul Chisinau sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Milano - Aeroportul Chisinau?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Milano - Aeroportul Chisinau.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Chisinau?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Chisinau pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Milano în Chişinău?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Milano în Chişinău.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Milano în Chişinău cu politici de rezervare flexibilă?

Poți găsi zboruri din Milano în Chişinău cu politici de rezervare flexibilă folosind formularul de căutare de mai sus și selectând filtrul special acestei caracteristici, care îți va evidenția apoi doar zborurile flexibile.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Milano în Chişinău?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Milano - Chişinău, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Milano în Chişinău. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Chişinău, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Milano - Chişinău și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Chişinău

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.