Zboruri ieftine din Lisabona către Toronto

1 adult
De unde?
În?
Ma 12/12
Ma 19/12

Informații despre zborurile din Lisabona către Toronto

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Lisabona către Toronto

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Lisabona către Toronto. Nu există rute de zbor populare din Lisabona către Toronto.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Lisabona către Toronto

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Toronto?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Lisabona către Toronto este februarie. Cea mai scumpă este August.

Care este cel mai ieftin moment pentru a zbura către din Lisabona către Toronto?

Zborurile din Lisabona către Toronto sunt disponibile în prezent doar pentru dimineața.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Lisabona - Toronto?

Cu 59 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Lisabona către Toronto este cu aproximativ 59 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Lisabona în Toronto?

Din decembrie 2023, 1 zboruri operează săptămânal cu plecare din Lisabona către Toronto. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 10:00, cu 84% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Lisabona către Toronto?

Începând cu decembrie 2023, 8 zboruri operează săptămânal din Lisabona către Toronto. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este luni, cu 25% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Lisabona Humberto Delgado și Toronto cu avionul?

  Distanța dintre Lisabona Humberto Delgado și Toronto este de aproximativ 5722,3 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Toronto?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Toronto sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Toronto?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Lisabona Humberto Delgado - Toronto.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Toronto?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Toronto pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Toronto. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Lisabona în Toronto?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Lisabona în Toronto este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Toronto, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Lisabona în Toronto cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Lisabona în Toronto pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Lisabona în Toronto?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Lisabona în Toronto.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Lisabona în Toronto. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Lisabona în Toronto acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Toronto

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.