Zboruri ieftine din Kuala Lumpur către Vientiane

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 26/9
Ma 3/10

Informații despre zborurile din Kuala Lumpur către Vientiane

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Kuala Lumpur către Vientiane

Cel mai scurt timp de zbor

2h 45m

Zboruri directe

Lu, Vi și Du
Cel mai rapid zbor din Kuala Lumpur către Vientiane durează 2h 45m.
Zborurile directe pleacă luni, Vineri și duminică din Kuala Lumpur către Vientiane. Compania aeriană care operează zboruri directe este AirAsia..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Kuala Lumpur către Vientiane

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Vientiane?

Iulie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Kuala Lumpur către Vientiane este iulie. Cea mai scumpă este aprilie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Kuala Lumpur - Vientiane?

Cu 58 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Kuala Lumpur către Vientiane este cu aproximativ 58 de zile înainte de plecare.

 • Ce distanță este între Kuala Lumpur și Vientiane Wattay cu avionul?

  Un zbor din Kuala Lumpur în Vientiane Wattay traversează aproximativ 1650,4 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Kuala Lumpur - Aeroportul Vientiane Wattay?

  Prețurile pentru zboruri din Kuala Lumpur - Aeroportul Vientiane Wattay sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Kuala Lumpur - Aeroportul Vientiane Wattay?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Kuala Lumpur - Aeroportul Vientiane Wattay.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Vientiane Wattay?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Vientiane Wattay pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Kuala Lumpur în Vientiane?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Kuala Lumpur în Vientiane este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Vientiane, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Kuala Lumpur în Vientiane cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Kuala Lumpur în Vientiane pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Kuala Lumpur în Vientiane?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din Kuala Lumpur în Vientiane, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Kuala Lumpur în Vientiane. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Kuala Lumpur în Vientiane acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.