Zboruri ieftine din Kuala Lumpur către Jakarta

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 26/9
Ma 3/10

Informații despre zborurile din Kuala Lumpur către Jakarta

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Kuala Lumpur către Jakarta

Cel mai scurt timp de zbor

1h 50m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Kuala Lumpur către Jakarta durează 1h 50m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Kuala Lumpur către Jakarta.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Kuala Lumpur către Jakarta

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Jakarta?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Kuala Lumpur către Jakarta este februarie. Cea mai scumpă este iunie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Kuala Lumpur - Jakarta?

Cu 55 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Kuala Lumpur către Jakarta este cu aproximativ 55 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Kuala Lumpur în Jakarta?

Din septembrie 2023, 27 zboruri pleacă în fiecare săptămână din Kuala Lumpur către Jakarta. 12:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 52% dintre zboruri decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Kuala Lumpur către Jakarta?

Începând cu septembrie 2023, 195 zboruri operează săptămânal din Kuala Lumpur către Jakarta. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este duminică, cu 15% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Kuala Lumpur și Jakarta cu avionul?

  Jakarta se află la 1182,4 km distanță de Kuala Lumpur.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Kuala Lumpur - Jakarta?

  Prețurile pentru zboruri din Kuala Lumpur - Jakarta sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Kuala Lumpur - Jakarta?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Kuala Lumpur - Jakarta.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Jakarta?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Jakarta pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Jakarta. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Zboruri către alte orașe din Indonezia

Ți-ai pierdut interesul pentru Jakarta? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Indonezia

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Kuala Lumpur în Jakarta?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Kuala Lumpur în Jakarta.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Kuala Lumpur în Jakarta cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Kuala Lumpur în Jakarta de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Kuala Lumpur în Jakarta?

momondo te ajută să găsești cele mai bune zboruri din Kuala Lumpur în Jakarta punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar zborurile corespunzătoare cerințelor tale. Astfel, poți filtra zboruri în funcție de numeroși factori, precum prețul, orele de decolare și de aterizare, aeroportul și compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Kuala Lumpur în Jakarta. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Kuala Lumpur în Jakarta sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Jakarta

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.