Zboruri ieftine din Helsinki către Budapesta

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Informații despre zborurile din Helsinki către Budapesta

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Helsinki către Budapesta

Cel mai scurt timp de zbor

2h 20m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Helsinki către Budapesta durează 2h 20m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Helsinki către Budapesta.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Helsinki către Budapesta

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Budapesta?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Helsinki către Budapesta este ianuarie. Cea mai scumpă este iulie.

Care este cea mai ieftină companie aeriană care zboară către din Helsinki către Budapesta?

Finnair. Finnair este cea mai populară companie care operează ruta din Helsinki către Budapesta

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Helsinki - Budapesta?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Helsinki către Budapesta este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Helsinki în Budapesta?

Din septembrie 2023, 1 zboruri vor pleca din Helsinki către Budapesta în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 15:00, cu 81% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Helsinki către Budapesta?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 11 zboruri pe săptămână din Helsinki către Budapesta. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 27% dintre zboruri pleacă în această zi.

Cele mai bune companii aeriene care zboară din Helsinki în Budapesta

Compară și vezi opiniile despre companii care zboară din Helsinki în Budapesta, cu momondo
Compania aeriană
Evaluare
Anulare Gratuită
Preț
FinnairPrețDe la 173 €Anulare GratuităEvaluare
7,7
368 de evaluări
Caută zboruri Finnair
 • Zboruri Finnair din Helsinki în Budapesta

  Cel mai mic preț Finnair pentru un zbor din Helsinki în Budapesta găsit în ultimele 72 de ore a fost 184 €. În mod obișnuit, Finnair operează 4 zboruri săptămânale pentru această rută, la un preț mediu de 251 €. Finnair a fost punctat de către utilizatorii noștri cu nota 7,7 din 10.


 • Ce distanță este între Helsinki-Vantaa și Budapesta Liszt Ferenc cu avionul?

  Un zbor din Helsinki-Vantaa în Budapesta Liszt Ferenc traversează aproximativ 1457,8 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Helsinki-Vantaa - Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Helsinki-Vantaa - Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Helsinki-Vantaa - Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Helsinki-Vantaa - Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Budapesta Liszt Ferenc. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Helsinki în Budapesta?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Helsinki în Budapesta. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Helsinki în Budapesta cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Helsinki în Budapesta pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Helsinki în Budapesta?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Helsinki în Helsinki. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Helsinki în Budapesta. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Budapesta, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Helsinki - Budapesta și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Budapesta

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.