Zboruri ieftine din Funchal către Porto

1 adult
De unde?
În?
Lu 11/12
Lu 18/12

Informații despre zborurile din Funchal către Porto

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Funchal către Porto

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Funchal către Porto. Nu există rute de zbor populare din Funchal către Porto.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Funchal către Porto

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Porto?

Martie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Funchal către Porto este martie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Funchal - Porto?

Cu 39 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Funchal către Porto este cu aproximativ 39 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Funchal în Porto?

Din decembrie 2023, 8 zboruri vor pleca din Funchal către Porto în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 22:00, cu 61% din zborurile zilnice decolând seara.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Funchal către Porto?

Începând cu decembrie 2023, sunt disponibile 58 zboruri pe săptămână din Funchal către Porto. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 19% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Funchal Madeira și Porto cu avionul?

  Porto se află la 1197,4 km distanță de Funchal Madeira.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Funchal Madeira - Aeroportul Porto?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Funchal Madeira - Aeroportul Porto sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Funchal Madeira - Aeroportul Porto?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Funchal Madeira - Aeroportul Porto.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Porto?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Porto pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Porto. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Funchal în Porto?

Găsirea de zboruri bune Funchal - Porto pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Porto care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Funchal în Porto cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Funchal în Porto pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Funchal în Porto?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din Funchal în Porto, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Funchal în Porto. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Funchal - Porto, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Porto

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.