Zboruri ieftine din Chiang Mai către Phuket City

1 adult
De unde?
În?
Jo 14/12
Jo 21/12

Informații despre zborurile din Chiang Mai către Phuket City

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Chiang Mai către Phuket City

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Chiang Mai către Phuket City. Nu există rute de zbor populare din Chiang Mai către Phuket City.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Chiang Mai către Phuket City

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Phuket City?

Septembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Chiang Mai către Phuket City este septembrie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Chiang Mai - Phuket City?

Cu 39 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Chiang Mai către Phuket City este cu aproximativ 39 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Chiang Mai în Phuket City?

Din decembrie 2023, 6 zboruri operează săptămânal cu plecare din Chiang Mai către Phuket City. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 13:00, cu 55% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Chiang Mai către Phuket City?

Începând cu decembrie 2023, numărul de zboruri disponibile între Chiang Mai și Phuket City este de 44 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este marți - 20% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

 • Ce distanță este între Chiang Mai și Phuket City cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Chiang Mai și Phuket City este 1213,5 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Chiang Mai - Aeroportul Phuket City?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Chiang Mai - Aeroportul Phuket City.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Chiang Mai - Aeroportul Phuket City?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Chiang Mai - Aeroportul Phuket City.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Phuket City?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Phuket City pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Chiang Mai în Phuket City?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Chiang Mai în Phuket City.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Chiang Mai în Phuket City cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Chiang Mai în Phuket City pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Chiang Mai în Phuket City?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Chiang Mai în Chiang Mai. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Chiang Mai în Phuket City. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Chiang Mai - Phuket City, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Phuket City

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.