Zboruri ieftine din Atena către Zürich

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 5/10
Jo 12/10

Informații despre zborurile din Atena către Zürich

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Atena către Zürich

Cel mai scurt timp de zbor

2h 45m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Atena către Zürich durează 2h 45m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Atena către Zürich.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Atena către Zürich

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Zürich?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Atena către Zürich este februarie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Atena - Zürich?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Atena către Zürich este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Atena în Zürich?

Din septembrie 2023, 9 zboruri vor pleca din Atena către Zürich în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 06:00, cu 57% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Atena către Zürich?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 64 zboruri pe săptămână din Atena către Zürich. sâmbătă este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 25% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Atena Internaţional și Zurich cu avionul?

  Atena Internaţional și Zurich se află la 1615,6 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Atena Internaţional - Aeroportul Zurich?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Atena Internaţional - Aeroportul Zurich sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Atena Internaţional - Aeroportul Zurich?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Atena Internaţional - Aeroportul Zurich.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Zurich?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Zurich pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Zurich); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Zboruri către alte orașe din Elveţia

Ți-ai pierdut interesul pentru Zürich? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Elveţia

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Atena în Zürich?

Găsirea de zboruri bune Atena - Zürich pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Zürich care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Atena în Zürich cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Atena - Zürich care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Atena în Zürich?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Atena în Zürich.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Atena în Zürich. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Atena în Zürich sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Zürich

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.