Rezervă zboruri cu Smartavia

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 24/5
Ma 31/5

Evaluări Smartavia

7,4
BunBazat pe de evaluări oferite de 19 oaspeți verificați
6,6Divertisment
6,7Confort
6,9Mâncare
7,4Evaluare Generală
8,6Echipaj
8,2Îmbarcare

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Smartavia

Nu, Smartavia nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Симферопол Simferopol. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Aeroflot, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Smartavia sunt Симферопол Simferopol, Sankt Petersburg Pulkovo și Arkhangelsk. Ar trebui să poți găsi zboruri Smartavia cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Smartavia cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Smartavia care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Smartavia la +7 911 200 05 50 sau le poți vizita website-ul la flysmartavia.com.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Smartavia are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 40x30x20 cm, cele la cală, în 203 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 30x25x7 cm.


Cele mai populare aeroporturi Smartavia

Găsește zboruri Smartavia către cele mai populare aeroporturi naționale ale acestei companii

Destinații populare cu Smartavia

Găsește zboruri Smartavia în aceste orașe populare

Starea zborurilor Smartavia

Pentru a verifica starea unui zbor Smartavia, caută-l în funcție de rută sau număr
Jo 5/19