Rezervă zboruri cu IrAero

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 26/5
Jo 2/6

Evaluări IrAero

2,0
SlabBazat pe review oferite de 1 oaspeți verificați
2,0Divertisment
2,0Confort
2,0Echipaj
2,0Mâncare
2,0Evaluare Generală
2,0Îmbarcare

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu IrAero

Nu, IrAero nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Mineralnye Vody. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. AZIMUTH, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează IrAero sunt Evensk Shikarpur, Magadan și Irkutsk. Ar trebui să poți găsi zboruri IrAero cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor IrAero cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul IrAero care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela IrAero la +7 (3952) 27-02-92 sau le poți vizita website-ul la iraero.ru.


Cele mai populare aeroporturi IrAero

Găsește zboruri IrAero către cele mai populare aeroporturi naționale ale acestei companii

Starea zborurilor IrAero

Pentru a verifica starea unui zbor IrAero, caută-l în funcție de rută sau număr
Sâ 5/21