Zboruri ieftine din Roma către Singapore

1 adult
De unde?
În?
Du 3/12
Du 10/12

Informații despre zborurile din Roma către Singapore

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Roma către Singapore

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Roma către Singapore. Nu există rute de zbor populare din Roma către Singapore.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Roma către Singapore

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Singapore?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Roma către Singapore este februarie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Roma - Singapore?

Cu 51 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Roma către Singapore este cu aproximativ 51 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Roma în Singapore?

Din noiembrie 2023, 1 zboruri pleacă în fiecare săptămână din Roma către Singapore. 09:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 100% dintre zboruri decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Roma către Singapore?

Începând cu noiembrie 2023, 12 zboruri operează săptămânal din Roma către Singapore. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este marți, cu 33% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Roma și Singapore Internațional Changi cu avionul?

  Roma și Singapore Internațional Changi se află la 10015,5 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Roma - Aeroportul Singapore Internațional Changi?

  Prețurile pentru zboruri din Roma - Aeroportul Singapore Internațional Changi sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Roma - Aeroportul Singapore Internațional Changi?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Roma - Aeroportul Singapore Internațional Changi.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Singapore Internațional Changi?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Singapore Internațional Changi pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Singapore Internațional Changi. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Roma în Singapore?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Roma în Singapore.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Roma în Singapore cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Roma în Singapore pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Roma în Singapore?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din Roma în Singapore.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Roma în Singapore. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Singapore, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Roma - Singapore și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Singapore

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.