Zboruri ieftine din Reykjavik către Cluj-Napoca

1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 26/9
Ma 3/10

Informații despre zborurile din Reykjavik către Cluj-Napoca

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Reykjavik către Cluj-Napoca

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Reykjavik către Cluj-Napoca. Nu există rute de zbor populare din Reykjavik către Cluj-Napoca.

 • Ce distanță este între Reykjavik și Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj cu avionul?

  Un zbor din Reykjavik în Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj traversează aproximativ 3349,0 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Reykjavik - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj?

  Prețurile pentru zboruri din Reykjavik - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Reykjavik - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Reykjavik - Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


Rute alternative din Reykjavik către Cluj-Napoca

Descoperă cele mai bune prețuri și cele mai convenabile date, comparând zboruri alternative către/din aeroporturile și orașele din apropiere
Zboruri din Reykjavik către Bucureşti
Cel mai rapid zbor6h 55m
Cel mai ieftin115 €

 • Cum pot să primesc Alerte de preț pentru zborurile din Reykjavik către Cluj-Napoca?

  Te poți bucura de Alertele de preț de la momondo, începând cu o căutare pentru zborurile către Reykjavik din Cluj-Napoca. Ofertele de zbor vor fi afișate în timp real. De aici, poți crea o Alertă de preț făcând click pe butonul corespunzător din pagina site-ului.

 • Cum pot să economisesc bani pe zborurile din Reykjavik către Cluj-Napoca cu momondo?

  „Prognoza prețului” îți spune care este timpul optim de așteptare pentru rezervarea zborului pe care îl dorești. În ceea ce privește „Calendarul de prețuri”, el îți arată care sunt cele mai bune zile ale săptămânii și momente ale zilei pentru a economisi cât de mult posibil. Setându-ți „Alertele de preț” poți monitoriza schimbările de preț pentru a știi care este momentul ideal de a rezerva. Dacă vrei să afli încotro poți să o pornești în funcție de bugetul pe care îl ai încearcă “Explorează”. În cele din urmă, de fiecare dacă când ai nevoie de noi idei pentru următoarea ta aventură de călătorie și planuri pentru a călători inteligent, pe „Descoperă” ai toate șansele să găsești ceea ce cauți.

 • Cum găsește momondo prețurile la biletele de avion?

  Afișăm prețurile a peste 700 de furnizori, de la companii aeriene la agenții online de turism. Suntem prezenți în peste 30 de țări din toată lumea, oferindu-ți astfel o gama largă de opțiuni de călătorie.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Reykjavik în Cluj-Napoca?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Reykjavik în Cluj-Napoca.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Reykjavik în Cluj-Napoca cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Reykjavik în Cluj-Napoca pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Reykjavik în Cluj-Napoca?

momondo te ajută să găsești cele mai bune zboruri din Reykjavik în Cluj-Napoca punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar zborurile corespunzătoare cerințelor tale. Astfel, poți filtra zboruri în funcție de numeroși factori, precum prețul, orele de decolare și de aterizare, aeroportul și compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Reykjavik în Cluj-Napoca. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Cluj-Napoca, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Reykjavik - Cluj-Napoca și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Cluj-Napoca

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.