Zboruri ieftine din Phuket City către Hong Kong

1 adult
Economic
De unde?
În?
Vi 6/10
Vi 13/10

Informații despre zborurile din Phuket City către Hong Kong

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Phuket City către Hong Kong

Cel mai scurt timp de zbor

3h 25m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Phuket City către Hong Kong durează 3h 25m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Phuket City către Hong Kong.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Phuket City către Hong Kong

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Hong Kong?

Mai. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Phuket City către Hong Kong este mai. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Phuket City - Hong Kong?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Phuket City către Hong Kong este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Phuket City în Hong Kong?

Începând cu octombrie 2023, vor opera 4 zboruri pe zi din Phuket City către Hong Kong. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 11:00, cu 49% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Phuket City către Hong Kong?

Începând cu octombrie 2023, sunt disponibile 29 zboruri pe săptămână din Phuket City către Hong Kong. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 17% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Phuket City și Hong Kong Intl cu avionul?

  Un zbor din Phuket City în Hong Kong Intl traversează aproximativ 2328,5 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Phuket City - Aeroportul Hong Kong Intl?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Phuket City - Aeroportul Hong Kong Intl sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Phuket City - Aeroportul Hong Kong Intl?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Phuket City - Aeroportul Hong Kong Intl.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Hong Kong Intl?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Hong Kong Intl pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Hong Kong Intl. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Phuket City în Hong Kong?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Phuket City în Hong Kong.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Phuket City în Hong Kong cu politici de rezervare flexibilă?

Da. momondo îți permite să selectezi și să evidențiezi zborurile din Hong Kong în Phuket City care să aibă această politică.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Phuket City în Hong Kong?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Phuket City - Hong Kong, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Phuket City în Hong Kong. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Hong Kong, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Phuket City - Hong Kong și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Hong Kong

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.