Zboruri ieftine din New York City către Nassau

1 adult
De unde?
În?
Lu 4/12
Lu 11/12

Informații despre zborurile din New York City către Nassau

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din New York City către Nassau

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din New York City către Nassau. Nu există rute de zbor populare din New York City către Nassau.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din New York City către Nassau

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Nassau?

Septembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din New York City către Nassau este septembrie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul New York City - Nassau?

Cu 15 zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din New York City către Nassau este cu aproximativ 15 zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din New York City în Nassau?

Din noiembrie 2023, 6 zboruri vor pleca din New York City către Nassau în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 05:00, cu 53% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din New York City către Nassau?

Începând cu noiembrie 2023, 43 zboruri operează săptămânal din New York City către Nassau. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este sâmbătă, cu 21% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între New York City și Nassau Intl cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre New York City și Nassau Intl este 1773,2 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din New York City - Aeroportul Nassau Intl?

  Prețurile pentru zboruri din New York City - Aeroportul Nassau Intl sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din New York City - Aeroportul Nassau Intl?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din New York City - Aeroportul Nassau Intl.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Nassau Intl?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Nassau Intl pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Nassau Intl. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din New York City în Nassau?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din New York City în Nassau. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din New York City în Nassau cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din New York City în Nassau pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din New York City în Nassau?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din New York City în New York City. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din New York City în Nassau. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor New York City - Nassau, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Nassau

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.