Zboruri ieftine din Milano către Sofia

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Milano către Sofia

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Milano către Sofia

Cel mai scurt timp de zbor

1h 55m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Milano către Sofia durează 1h 55m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Milano către Sofia.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Milano către Sofia

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Sofia?

Noiembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Milano către Sofia este noiembrie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Milano - Sofia?

Cu 36 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Milano către Sofia este cu aproximativ 36 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Milano către Sofia?

Începând cu septembrie 2023, 6 zboruri operează săptămânal din Milano către Sofia. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este sâmbătă, cu 50% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Milano și Sofia cu avionul?

  Distanța dintre Milano și Sofia este de aproximativ 1167,7 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Milano - Aeroportul Sofia?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Milano - Aeroportul Sofia.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Milano - Aeroportul Sofia?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Milano - Aeroportul Sofia.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Sofia?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Sofia pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Sofia. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Milano în Sofia?

momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism pentru ca tu să găsești și să rezervi cea mai bună ofertă pentru zborul Milano - Sofia . Milioane de utilizatori folosesc cu încredere momondo în fiecare an, ceea ce înseamnă că ești pe mâini bune.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Milano în Sofia cu politici de rezervare flexibilă?

Poți găsi zboruri din Milano în Sofia cu politici de rezervare flexibilă folosind formularul de căutare de mai sus și selectând filtrul special acestei caracteristici, care îți va evidenția apoi doar zborurile flexibile.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Milano în Sofia?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Milano - Sofia, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Milano în Sofia. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Milano în Sofia sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Sofia

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.