Zboruri ieftine din Milano către Doha

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 1/10
Du 8/10

Informații despre zborurile din Milano către Doha

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Milano către Doha

Cel mai scurt timp de zbor

5h 40m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Milano către Doha durează 5h 40m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Milano către Doha.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Milano către Doha

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Doha?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Milano către Doha este ianuarie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Milano - Doha?

Cu 29 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Milano către Doha este cu aproximativ 29 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Milano în Doha?

Din septembrie 2023, 6 zboruri operează săptămânal cu plecare din Milano către Doha. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 08:00, cu 53% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Milano către Doha?

Începând cu septembrie 2023, 48 zboruri decolează din Milano și aterizează în Doha în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 19% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Milano și Doha Hamad Intl cu avionul?

  Un zbor din Milano în Doha Hamad Intl traversează aproximativ 4373,5 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Milano - Aeroportul Doha Hamad Intl?

  Prețurile pentru zboruri din Milano - Aeroportul Doha Hamad Intl sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Milano - Aeroportul Doha Hamad Intl?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Milano - Aeroportul Doha Hamad Intl.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Doha Hamad Intl?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Doha Hamad Intl pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Doha Hamad Intl); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Milano în Doha?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Milano în Doha. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Milano în Doha cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Milano - Doha care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Milano în Doha?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Milano în Doha.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Milano în Doha. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Milano - Doha, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Doha

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.