Zboruri ieftine din Manila către Kalibo

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Manila către Kalibo

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Manila către Kalibo

Cel mai scurt timp de zbor

1h 00m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Manila către Kalibo durează 1h 00m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Manila către Kalibo.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Manila către Kalibo

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Kalibo?

Octombrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Manila către Kalibo este octombrie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Manila - Kalibo?

Cu 58 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Manila către Kalibo este cu aproximativ 58 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Manila în Kalibo?

Din septembrie 2023, 6 zboruri vor pleca din Manila către Kalibo în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 06:00, cu 64% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Manila către Kalibo?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 47 zboruri pe săptămână din Manila către Kalibo. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 17% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Manila Ninoy Aquino Intl și Kalibo cu avionul?

  Kalibo se află la 354,6 km distanță de Manila Ninoy Aquino Intl.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Manila Ninoy Aquino Intl - Aeroportul Kalibo?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Manila Ninoy Aquino Intl - Aeroportul Kalibo sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Manila Ninoy Aquino Intl - Aeroportul Kalibo?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Manila Ninoy Aquino Intl - Aeroportul Kalibo.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Kalibo?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Kalibo pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Kalibo. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


Zboruri către alte orașe din Filipine

Ți-ai pierdut interesul pentru Kalibo? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Filipine

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Manila în Kalibo?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Manila în Kalibo.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Manila în Kalibo cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Manila în Kalibo pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Manila în Kalibo?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Manila - Kalibo, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Manila în Kalibo. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Manila în Kalibo sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Kalibo

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.