Zboruri ieftine din Manila către Hong Kong

1 adult
De unde?
În?
Vi 8/12
Vi 15/12

Informații despre zborurile din Manila către Hong Kong

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Manila către Hong Kong

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Manila către Hong Kong. Nu există rute de zbor populare din Manila către Hong Kong.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Manila către Hong Kong

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Hong Kong?

Martie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Manila către Hong Kong este martie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Manila - Hong Kong?

Cu 56 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Manila către Hong Kong este cu aproximativ 56 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Manila în Hong Kong?

Din decembrie 2023, 13 zboruri vor pleca din Manila către Hong Kong în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 09:00, cu 58% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Manila către Hong Kong?

Începând cu decembrie 2023, 97 zboruri decolează din Manila și aterizează în Hong Kong în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este marți, cu 15% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Manila Ninoy Aquino Intl și Hong Kong Intl cu avionul?

  Manila Ninoy Aquino Intl și Hong Kong Intl se află la 1118,7 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Manila Ninoy Aquino Intl - Aeroportul Hong Kong Intl?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Manila Ninoy Aquino Intl - Aeroportul Hong Kong Intl sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Manila Ninoy Aquino Intl - Aeroportul Hong Kong Intl?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Manila Ninoy Aquino Intl - Aeroportul Hong Kong Intl.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Hong Kong Intl?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Hong Kong Intl pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Hong Kong Intl. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Manila în Hong Kong?

Găsirea de zboruri bune Manila - Hong Kong pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Hong Kong care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Manila în Hong Kong cu politici de rezervare flexibilă?

Da. momondo îți permite să selectezi și să evidențiezi zborurile din Hong Kong în Manila care să aibă această politică.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Manila în Hong Kong?

După ce ai realizat o căutare pentru zborurile din Manila în Hong Kong, momondo te ajută să îl găsești pe cel mai potrivit oferindu-ți o serie de filtre utile. Poți alege să ți se afișeze doar anumite zboruri, filtrate în funcție de factori precum compania aeriană, aeroportul, prețul, tipul de avion, metoda de plată etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Manila în Hong Kong. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Manila în Hong Kong sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Hong Kong

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.