Zboruri ieftine din Kathmandu către Kuala Lumpur

1 adult
De unde?
În?
Vi 8/12
Vi 15/12

Informații despre zborurile din Kathmandu către Kuala Lumpur

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Kathmandu către Kuala Lumpur

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din Kathmandu către Kuala Lumpur. Nu există rute de zbor populare din Kathmandu către Kuala Lumpur.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Kathmandu către Kuala Lumpur

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Kuala Lumpur?

August. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Kathmandu către Kuala Lumpur este August. Cea mai scumpă este noiembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Kathmandu - Kuala Lumpur?

Cu 45 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Kathmandu către Kuala Lumpur este cu aproximativ 45 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Kathmandu în Kuala Lumpur?

Începând cu decembrie 2023, vor opera 5 zboruri pe zi din Kathmandu către Kuala Lumpur. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 18:00, cu 75% din zborurile zilnice decolând seara.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Kathmandu către Kuala Lumpur?

Începând cu decembrie 2023, 38 zboruri decolează din Kathmandu și aterizează în Kuala Lumpur în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 18% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Kathmandu Tribhuvan și Kuala Lumpur cu avionul?

  Între Kathmandu Tribhuvan și Kuala Lumpur este o distanță de Kuala Lumpur.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Kathmandu Tribhuvan - Kuala Lumpur?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Kathmandu Tribhuvan - Kuala Lumpur sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Kathmandu Tribhuvan - Kuala Lumpur?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Kathmandu Tribhuvan - Kuala Lumpur.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Kuala Lumpur?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Kuala Lumpur pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Kuala Lumpur); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Kathmandu în Kuala Lumpur?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Kathmandu în Kuala Lumpur. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Kathmandu în Kuala Lumpur cu politici de rezervare flexibilă?

Poți găsi zboruri din Kathmandu în Kuala Lumpur cu politici de rezervare flexibilă folosind formularul de căutare de mai sus și selectând filtrul special acestei caracteristici, care îți va evidenția apoi doar zborurile flexibile.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Kathmandu în Kuala Lumpur?

momondo oferă o serie de filtre utile cu ajutorul cărora să găsești zborul potrivit. Poți alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată preferată. Avem numeroase opțiuni în repertoriu pentru ca tu să rezervi zboruri ideal din Kathmandu în Kuala Lumpur.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Kathmandu în Kuala Lumpur. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Kuala Lumpur, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Kathmandu - Kuala Lumpur și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Kuala Lumpur

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.