Zboruri ieftine din Istanbul către Kathmandu

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 8/10
Du 15/10

Informații despre zborurile din Istanbul către Kathmandu

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Istanbul către Kathmandu

Cel mai scurt timp de zbor

7h 00m

Zboruri directe

Lu, Ma, Jo, Vi și Du
Cel mai rapid zbor din Istanbul către Kathmandu durează 7h 00m.
Zborurile directe pleacă luni, marți, joi, Vineri și duminică din Istanbul către Kathmandu. Compania aeriană care operează zboruri directe este Turkish Airlines..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Istanbul către Kathmandu

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Kathmandu?

Martie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Istanbul către Kathmandu este martie. Cea mai scumpă este noiembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Istanbul - Kathmandu?

Cu 23 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Istanbul către Kathmandu este cu aproximativ 23 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Istanbul către Kathmandu?

Începând cu octombrie 2023, numărul de zboruri disponibile între Istanbul și Kathmandu este de 4 pe săptămână. Cea mai frecventă zi de plecare este luni - 25% dintre zborurile săptămânale decolează în această zi.

 • Ce distanță este între Istanbul și Kathmandu Tribhuvan cu avionul?

  Între Istanbul și Kathmandu Tribhuvan este o distanță de Kathmandu Tribhuvan.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Istanbul - Aeroportul Kathmandu Tribhuvan?

  Prețurile pentru zboruri din Istanbul - Aeroportul Kathmandu Tribhuvan sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Istanbul - Aeroportul Kathmandu Tribhuvan?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Istanbul - Aeroportul Kathmandu Tribhuvan.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Kathmandu Tribhuvan?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Kathmandu Tribhuvan pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Aeroportul Kathmandu Tribhuvan. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Istanbul în Kathmandu?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Istanbul în Kathmandu.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Istanbul în Kathmandu cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Istanbul în Kathmandu pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Istanbul în Kathmandu?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Istanbul în Istanbul. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Istanbul în Kathmandu. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Istanbul - Kathmandu. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Kathmandu

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.