Zboruri ieftine din Frankfurt către Windhoek

1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 30/9
Sâ 7/10

Informații despre zborurile din Frankfurt către Windhoek

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Frankfurt către Windhoek

Cel mai scurt timp de zbor

10h 05m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Frankfurt către Windhoek durează 10h 05m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Frankfurt către Windhoek.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Frankfurt către Windhoek

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Windhoek?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Frankfurt către Windhoek este ianuarie. Cea mai scumpă este August.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Frankfurt - Windhoek?

Cu 47 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Frankfurt către Windhoek este cu aproximativ 47 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Frankfurt în Windhoek?

Din septembrie 2023, 4 zboruri pleacă în fiecare săptămână din Frankfurt către Windhoek. 20:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 100% dintre zboruri decolând seara.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Frankfurt către Windhoek?

Începând cu septembrie 2023, 30 zboruri operează săptămânal din Frankfurt către Windhoek. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este Vineri, cu 23% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Frankfurt și Windhoek cu avionul?

  Între Frankfurt și Windhoek este o distanță de Windhoek.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Frankfurt - Windhoek?

  Prețurile pentru zboruri din Frankfurt - Windhoek sunt actualizate zilnic.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Frankfurt - Windhoek?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Frankfurt - Windhoek.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Windhoek?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Windhoek pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Windhoek. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Frankfurt în Windhoek?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Frankfurt în Windhoek. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Frankfurt în Windhoek cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Frankfurt în Windhoek pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Frankfurt în Windhoek?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Frankfurt în Frankfurt. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Frankfurt în Windhoek. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Frankfurt în Windhoek sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Windhoek

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.